2010. május 25., kedd

Koreai lejovokrudyfroccs Zsigardrol Magtareloadasra komponalva

A Krudyfroccs az X deci bor plussz 1 deci szoda, amolyan virgoncitasnak. Nem emlekszek pontosan, de X nagyobb, mint 5 deci...

Magtar: Tanitas - Gyogyitas - Minta

Meg vagyunk erkezve. Kicsit meg kapkodjuk a fejunk, de megy az aklimatizacio. 20 an voltunk a bovebben vett hetvegen, Moncsi szuleivel egyutt. Az enyemek tegnap keso este erkeztek a bucsubol.

Igazabol otthonrol sosem tudtam irni, ugyhogy csak feldobalom a koreai kepeket, meg a Vasarnappal tortent fotoinkat (hogy aztan itt is olvassak a Vasarnapot alapot belejekerulhessunk).

Moncsi Wellingtonban a Tapu oszlop mellett a Vasarnappal:

En ugyanitt a domboldalon a Vasarnappal (ami nem latszik) himbalodzva...:

Auckland, ahol a Vilagon legtobb az egy fore eso yachtok szama... Es Auckland millios varos...

Van meg ugyaninnen Vasarnapos is, de Seoul az opalos 25 millio lakosaval 'szebb'...
Ez az egy kep nagyfelbontasu, lehessen nezegetni ezt a pompas varost a zold dombrol..

MiHi ablakabol a kilatas, ahol a masodik ejszakankat toltottuk visszafele Seoulban. Edesanyja megvendegelt, meg eleve Koreaban nem normalis, hogy a lanyom feher baratjanak spanjait befogadjuk. Restekpa Rajkonak, hogy atnyomta.
Es MiHi 14 eves szukakutyaja, akit a halozsakunk eleven illatai megorjitett es este-reggel dugta a labamat...
Sjaaaaa:
Es egy utolso Moncsikas mackos kep, ugyanugy Koreabol:


Egyebirant jolesett megerkezni. Nagyon (nanaa, haromszor 12 ora utazas utan...). Csutortokon Nemesocsara, onnan masnap penteken hugomekkal Zsigardra. Es a fene sem gondolta volna meg a deli szigeten a richmondi konyvtarban, hogy husz ember fordul meg nalunk a hazajovetelunk hetvegejen. Koszonet erte mindenkinek, jolesett, bizakodasra ad okot.
Szovolt sokmindenrol, tobbek kozt a kalakarol. Errol majd meg hallatok.

Es mostantol mi is europaiak vagyunk. Meg hatra van egy kiruccanas az airmiles gyujtemenyunknek hala (amit Wien-Auckland-Wien lehuzunk a CSAnal, valamint az ut felet meg egyszer a Korean Airnal - mint volt CSA alkalmazott tudom, hogy a SKY TEAM nem doublecsekkeli, hogy valaki egyazon utat ketszer hasznal e fel... hehe).

2006ban par tiz meterre voltunk Viktorral Eszak Afrika legmagasabb csucsatol. 4200m csak mi 2000 meterrol egy nap alatt akartuk fel le megtenni... Mondjuk most ket nap alatt lazan mennie kene (meg vemhes nejemmel es).

Ja, nem hazasodtunk meg. Meg.. De a vemhesseg realitasa racionalis.