2009. december 21., hétfő

Hogy mi van es mi lehet

Minden lehetseges csak a minden az a hit kerdese. Jolenne jo dolgokban nagyon hinni..

Elkezdtunk dolgozni. Van bankszamlaszamunk adoszamunk, vizumunk, fizetunk adot, szedjuk a mutans malnakat, amiket Boysenberrynek hivnak itt. Ez lesz kedden es szerdan is. Aztan szentestere valo tekintettel atkattan nekunk es hajnal negytol fogjuk szedni es sokkal jobb penzert. Ugy januar elejeig, kozepeig. Asszem 26 ika lesz a szabadunk, vagy 25 es szilveszter, vagy ujev.

Munkaval unnepeljuk meg a napok rovidulesenek a kezdetet..

Es megis, mindezek ellenere kitoloncolhatnak minket Uj Zealandrol, mivel nekunk csak csoro kozepeuropaikisorszagbolvagymitakarszvazze Supplementary Seasonal Employment mezogazdasagi vizumunk van es a munkaltatonk 99% re nem SSE\TRSE approved munkaltato.

Szoval a vilagvege elott meg ki is toloncolhatnak, a csehorszagi T-Mobile kauzam miatt mindjart be is bortonozhetnek es ezekutan jon az energetikai valsag.

Vagymeg minden zsir lesz, sok szep okos gyerekem lesz a dediek hazabol majdan megepulo hazamban es qrva boldog leszek, mig meg nem halunk, ami esetlegesen a tavoli jovobe veszik.

Teszemaszt higgyunk ebben. Ha hozzarakjuk, hogy hiszunk Aladar Warrant of Fitness vizsgajanak a sikereben (ami januar 25.ig esedekes - amig meg sok rozsdat el kell tuntetni rola, ha mas nem ganyolassal...), akkor mar egesz sok dologra oda kell figyelnunk.


Legyetek jok, leegtunk megint, mint az allat...


Teszek ide egy kepet, amin ott van a lakasunk es meg a delfinek is, valamint a rozsda. Bar, ami latszik nem azzal lesz a baj.