2007. szeptember 26., szerda

Egy evvel ezelotti fenykep

Veletlenul akadtam ra. Baratomnak kerestem egy baratom alltal megadott baratjanak a telefonszamat.

A kep egy gondolatfelvetel, arrol, ami van, tortenik es eppen akkor fontos nekem, illetve meghataroz.

Amellett nem az anyanyelvemen van hibakkal es normal esetben korrekturazott reszekkel egyutt.
A fotok a szovegben emlitettre vonatkoznak.


Kamarade!

Bol som tam, akurat si zahulit a hasit co hori, a horelo hodne...

Ukoncil som Erasmus, 3000 eur v bezpeci, 4 zkousky za to uznany, napisem pracu a koncim skolu. Som najvecsi hajzl Erasmu vsech dob...

Poslali mi spatny transcript of records, na ktorim jediny moj predmet, na ktorom som bol 3 krat vo february dostal F. NO kurvy vyjebane.

V prahe sme urobili novy transcript, na ktorom mam C na to zkusku a aj internship je tiez vyznacene pre bezpecie. Nahodou, na vyzkomnu pracu mi dali dobrovolne certifikat, ze som tam bol do polky sept... (sef z Kolumbie, boss katalanec, co mi dal tu knizku, Tonto el que no lea)


No, jakmile objednal som 8 Fernetov v hospode Havran, co vynika tym, ze okolo 3 v noci este ta maju radi, pekna baba podepsala papiery a tym padom zkousky v suchu. Mrkvickova v poho na rektorate, jak uvidela moj novy transcript, fax roztrhla, a original mi dala, aby prej nekazil.

Takze falsifikat sa stal originalom.

Prodekan podpisal moj zadost, ze 4 zkousky za moje zazraky, potom uz katedry rad uznaly, ze zasluzim si try dvojky a z ekonomie (ved som bol clenom catalunya teamu!) jednotku.

Akurat vsetko prebehne, prodekan uz je moj kamos, referentky tiez...

Som zalubeny s holkou z Brna, laska jak svina, druha madarka ma chce v Prahe, baba na deluxe pichacku. Akurat morelna to musim vyriesit, ale uz sa na tom pracuje...

Budem mat 1 predmet, bakalarsku pracu, a inak ideme do Kolarova, tam je nejakych 10-20 rostlinek, uvidime, co urobila priroda...

Bude potreba, lebo Judy na mna jebe, takze Barcelonian shit som nedostal... Matkypici...

Aj tak som letel este s Marakesh hasisom tam i zpet do Barci. Skoro darmo, lebo moj kamarat Adam prave tam bol shodou okolnosti s majestatnym kusom hasisu, takze sme na plazi do degustovali...


Inak v Barce som v piatok spal v zadnej casti El Corte Ingles (Zona Universitat), v sobotu v Girone u Aleny (ma Katalana, neprilis sympatickeho), v nedelu zas v ZO, akurat v jednom parku naproti Campus Nord. Je to zabava, akurat mas noz pri sebe neustale.

V Prahe potom tyzden, nez vsetko hovno odstranene, stresoval som brutalne, ale i chlastal samozrejme, 3 Kg dole. No ale za 3000 eur a 7 mesiacov zabavy 7 dni je akurat good deal, nio nie?!

No ano.


V zahrade zacal som robit vyhlidku. Zajtra to dokoncim, mam este kusok Marakeshu, zahulim si a budem na Teba mysliet.


Ked budes v Prahe, alebo aspon 500 km blyzko, daj vediet!

David


- Hide quoted text -


On 27/09/06, Viktor Vaitovic wrote:
> Ta ty si hovoris kamos .. to mi musi moja byvala holka napisat ze si bol v Barcelone ?? more . chcem vediet vsetko more.. ci bolo LAAACIS ako za starych cias ?? ci si skosil urodu U JUdy na Balkone .. davaj .. pis heeet.
> Viem ze Lenivost je tvoje druhe meno ale tha mohol by si v mojom pripade urobit vynimku ...
>
> Hej a dufam ze Nosis DJlabu...
>
> vezir