2009. november 30., hétfő

Kepek Seoulbol es vulkanokrol

Mert lett kabel es az Ur adott internetet is.

Meg mer holnaptol az autonkban elunk, ami kemeny lesz az elejen, de bizonyara tanusagos!
Varjuk a munkavizumot, mint Godot. Addig elmegyunk kiprobalni a Bedfordot (igen, olyan autonk van, amit magazunk es a ceg aki gyartotta szuoletesunk utan nemsokkal szunt meg).

Az elso kep, amin Rajko mester is latszik, valamint Moncsinak a segge, amiert meg faszolas lesz.. Lett..A masik kepen egy seouli csures elott. A kiralyi palota kertjeben. Most nezzuk, hogy kozeppontosan tukrozodott. Ill. tengelyesen, mondja az okosabb es szebbik felem. Nemtom mikor tortent, de ezt csinaljak a mediasak is kulsagbol. Enmeg veletlenul..
Ezen mar Moncsi van kraterral es Aucklanddal a hatterben. A vulkan alapvetoen a varosban van es Edennek hivjak. En bele is masztam, meg mielott kiderult, hogy nem szabad. Kep is van, de nem mutatjuk meg.
Ezen a kepen mar a Raingoto szigeten vagyunk amit Rangitotonak kell irni.. Jelentese vervoros egbolt.
En a mokuska ulok a netiv fak kozepen es a termeset vizsgalom. Aminek az ize szar. Friss a sziget csupan 600 eves. Legidosebb fak 200 evesek. A fekete Marc cipom itt lepdelt utoljara. Mar kidobodott lett helyette egy orginal kinai svajci turascipo akcioban meg Moncsinak szandalka. Jo nekunk.Az emlitett vulkanikus sziget vulkanikus kozepe. Aminek a parjat nyelveinket lebegtetjuk. A hatterben a krater, fura novenyekkel.
Utolso elotti kepen Moncsika sok szigetkekkel a hatterben es addig beszeltem neki, hogy meg mosolyog is. Ghee.
Legutolson megint Moncsi. Voltunk ott, ahol hompolygott a lava es barlangot keszitett maganak. Ott elnek a verpokok es a panik.
Volt egy pokhalo es mutattam Moncsikanak, hogy majd jol osszehurimalja a homlokat, de csak figyelt. De akkor is egesz jo lett a dzsungellel a hatterben.
Most majd egy csepket elhallghatunk, rendezgetjuk a kocsit, mert mocsok az van benne, de fozeshez cuccok nem igen, de meg az alvast is eroszakolni kell majd.
Oszt, alkalomadtan szolunk, hogy mi.

Eszakon leszunk, ahol a nagyfak. Csok mindenkinek a Vilag masik felen es rol.