2010. február 22., hétfő

Nelson - Live the Day!

Minden varosnak van vlami mottoja. Itt, ahol vagyunk, Nelsonban, ez.. Altalaban a motto fos, de legalabb szanalmas.

Jonnek a kepek, az alapjan sorba, hogy elneveztem oket lekicsinyites kozben. Egy lesz, ami nem kicsi, az a festono lesz. Az a kep nagy maradt, valami oknal fogva (Eltehette az az Alzheimmer...).

Eslo foto es a komment utana, mivel n emtom, mellik jon..
Boros, ha persze. Meg szilveszterre vettunk vagy 8-9 palacckal. Karacsony vegi learazas volt. Fasza, nagyon fasza (240 eves tokek) ausztral Grenache kis hordos erlelessel fasza etelhez, amire sajna nem emlekszek, de en ilyen vagyok.. Nem ugy becsulom a dolgokat, ahogyan..


Hallgatom a klasszikus zenet a nagy Szalonban. A tobbi radio fos es a NZ klasszikus is az a tobbihez kepest is..

Chriszchurch mellett van ket vulkanikus robbanas nyom. Rajta utak. Onna igy nez ki a reggeli para. Piccsass!
Moncsi festi a madirkakat. Mas az arca. De ha kerdezik muvesz e, meg nem az.

Itt jol latszik, hogy amin a festono all, az egy femhordo, megbaszatva malterrel es epphogy kalyhaajto van ra teve (azzal dol a jobb hatsohoz - amin volt allitva a dobfek az STK miatt).
Szar a fotos, majd Moncsi kepen latszik, mi az, ami mogottunk van, hogy azok tobbszaz meterrol jovo vizesesek es nem kicsik... Valami fjordok..

Marlborough Soundsrol megalltunk motrot huteni es fotozni. Moncsi arcan latszik, meg az auton is egyre jobban. Igen, az latszik..

Ket par foka. A nagyok a himek, dughatnekjuk van. A nostenyeknek meg nincs..
Hrivanyok. Akik rairtak a rozsaszinre festett lokhARITO ALLJ ra, hogy Uchylistan jobbrol balra fekete rovasirt jelekkel.
A kek pingvin. Nagy a gyasz. Mentunk a golok fele.
Golok.
Golo.
Konyhacskank.
Nemfenkekez!
Marketingszempontokbol keszult pillanatkep. Nagy Katalin carno a tema.
Pingvinke int a jobb szarnyaval, hogy o latszik. Varjak a szuloket, terjenek meg a tengerrol. Az ot fiokabol csak ezt lattuk, mikor visszamentunk harmadszor fotozni. Az elso alkalommal nem volt gep, mint altalaban nincsen...
Vedlik, azert punk.
Turazas es kozben pisalas. Stewart ajlend, delre a deli szigettol. Oda is visz a ferryy, elopta a...
Szigeten meg.

Az emlitett kep, ami jobb. Keresem a nindzsakat. Hol, hol?! Ez is nagyfelbontasu.
Fjordok, tura. Mocsarbamenet valami irdatlan hihetetlen novenytipus. Kis viragog es nyomja a mocsarban, puha a lev ele es nyomja a mocsarban. El is lett cseszve az expozicio. Nagyfelbontasban.
Az 1230 m es kupocskank labanal, hatterben a magas hegyek, azokba olvad bele a kup. A tavon meg nyomjak az uchylsporthorgaszok a legyezest. A fenti ablakban a leny az Moncsi feje fozes kozben.
A csokis truffel, amit a kepek elso otodenek a felrakasa kozben is fogyasztottam. Jo drog.
Lepes vizesessel. Es napfenyben csillano szorok.

Es a vegere egy pompas bealgasodott kep. Pompas helyek vannak ezeknek a barbaroknak emigy itten... Ez a kep nagyfelbontasu. Van mit nezni..

No igy. Visszatertunk az emberek, sok emberek koze. Holnap felcsatoljuk a szopoallarcot. Es fogg menni a drum and bass zene majd ket honapig... Baszod...

De ma meg zsir, sut a nap a palmafa alatt a beachside library wifis szekciojaban.


Eg aldjon minden lelki szegenyet, mert oveke a mennyek orszaga!