2010. május 6., csütörtök

Pokcsipes es day csendzs

Csutortok van, november 6.a. Sut a Nap, az pompas. De ejszaka mar benne van a sargapakroc (larissza) a osszecipzarazott halozsakba.

Ha az Ur is ugy akarjak, ket hetet meg kibirunk, aztan ha minden jol megy, Liu Sheng Jun atalakitja a jegyunket es repulhetunk haza.
Ez az ugylet nem olyan egyszeru, mert olcsojeggyel jottunk es a idopontvaltas, ami muszaly volt, leven 3 honapos turistavizumra jotttunk 6 honapra..., 200 juro per Kopf.

400 euroert tobb napot hajlando vagyok telefonalni, kosonkodni es kisalodni.

Az arcbol meg regebben egy ropke feloras telefon utan sikerult kiverni egy emailt, hogy megvaltoztat ingyir, mosmeg szivja a fogat, mikor mondom neki a second of march, 8.36 et.

Most megy a zsesiles, hogy hogy lesz, aldasom raja.

Emigy ket tongaival es sok indokinaival (laoszi nincsen) baszatjuk a kiszaradt muitans-poszmete szarakat. Fos. Egyeduli feherkent a harcmezon az a Rejtokonyvekben sem sikeres. Es mindenkit erhet baleset.

Moncsit hetfon megcsipte valami. Ezert is vagyunk konyvtarba (meg mer kevesebb, mint minimalberert szivesen kihagyunk barmikor egy napot...). Talan pok volt, de pompasan dagad a jobb kozepso, plane, ha napi kilenc oraban metelsz vele...

Emmeg szaggatom a szarakat le, fol, mindenhogy. Ellestem a tongaiak technikajat. Ok nagyok (a gecibe!). 120 kilo, rugbys mult. Nana, hogy kevesbe megy nekem..

De az azsiaiak patetikusak. Semmi inlis, es gyengek, hitvanykak. Csodalatos, hogy igy is haladnak olyan gyorsan, mint mi... Naja, letelik az egy honap es jon a szurosszarral kosarfonas a drotra. Ok abban a jok. Like little machines..

Apropo, kep. Aladarban elol, Hermeliankeresztul suto Nappal. Hermelian Bencze a tengerentulrol paprikaval (es bizony palinkakkal!) jott husveti barany.
Karpitoztunk is, jolmegy. Meg bevonjuk a laminalt motorhazfedot is a belso terben. Pompasan kezdunk kinezni a felevunk vegere... A festet is jol halad. Moncsi kihuzza az indakat, kijeloli a levelkeket, meghuzza a szeleket enmeg csapatom a mutans oszi levelkeket. Nem kec sesek, de balnasak...

Oceanra nezve festunk. En a autoban, valami radiomusorral, Moncsi meg ecsettel...
Es a klafutisz nevu altalunk gyumolcsfelhonek nevezett koltemeny motorhome grillre es gyumikekre.
Envagyok a turmixgep, tehat a recept (amire emlekszek..)
2 tojas es barnacukor csapasd esznelkul mig habos
liszt (nemtomilyen es hogy mennyi) csapasd
tej kis palinkaval csapasd
talan so es fuszer

gyumikek tepsibe, leont, nem megeget a teteje falatoz. Pompas.
Meg a borocska es a paprikas papi, valamint a talalt feher teritonk.


Melo meg jovo heten, aztan ha megveszik a nemetjeink a kocsit, repules Aucklandba, ha nem, megyunk fel es kozbe megallunk par helyen, ahol volt erdeklodes.

Ugy saccolom, egy ezer euroval csuszunk le a nullszaldorol, ha a jovo hetet meg melozzuk es kocsit jol eladjuk, valamint a legfrissebb info szerint nem lehetunk csak 1 napot Seoulban. Es egeszseg is van, meg terero is.

Mar alig varjuk a harmadik nyarunkat zsinorban, de a telet is, igy hogy reg nem volt..